Orthomoleculair voedingscoaching

Thuké van Doorn

Optimale gezondheid

Fijn dat je streeft naar een optimale gezondheid en welzijn. Met trots presenteer ik een op maat gemaakt orthomoleculair health concept dat is ontworpen om jouw gezondheidsdoelen te ondersteunen en te bevorderen. Samen neem ik je mee op een reis naar een gezonder en evenwichtiger leven. 

Achtergrond: Orthomoleculaire geneeskunde streeft naar het herstellen en behouden van de optimale concentraties van voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft voor een goede gezondheid. Door het aanvullen van essentiële voedingsstoffen en het verbeteren van de algehele voedingsstatus, kan orthomoleculaire therapie verschillende gezondheidsproblemen aanpakken en het welzijn bevorderen.

Voorstel: het op maat gemaakte orthomoleculaire health concept omvat de volgende stappen:

Gezondheidsbeoordeling: De orthomoleculair adviseur zal een uitgebreide gezondheidsbeoordeling uitvoeren om inzicht te krijgen in jouw huidige gezondheidsstatus, dieetgewoonten, levensstijl en doelen.

Persoonlijk Voedingsplan: Op basis van de beoordeling zullen we een persoonlijk voedingsplan ontwikkelen dat is afgestemd op jouw unieke behoeften. Dit plan zal zich richten op het aanvullen van eventuele voedingstekorten en het optimaliseren van jouw voedingsinname.

Supplementadvies: Indien nodig, zal ik aanvullende supplementen aanbevelen om je voedingsstatus te verbeteren. Deze supplementen zijn zorgvuldig gekozen op basis van wetenschappelijk onderzoek en hun relevantie voor jouw specifieke situatie.

Levensstijlbegeleiding: Naast voeding bied ik ook richtlijnen aan voor het verbeteren van jouw levensstijlfactoren, zoals slaap, lichaamsbeweging en stressmanagement, die een integraal onderdeel zijn van jouw algehele welzijn.

Opvolging en Aanpassingen: Gedurende het proces kijken we samen naar jouw vooruitgang en zullen we indien nodig aanpassingen aanbrengen in jouw plan om ervoor te zorgen dat je gezondheidsdoelen worden behaald.

Voordelen:

Ondersteuning bij het bereiken van jouw gezondheidsdoelen op een natuurlijke manier.

Individueel afgestemde aanpak op basis van jouw unieke behoeften.

Wetenschappelijk onderbouwde voedingsrichtlijnen en supplementadviezen.

Deskundige begeleiding van een gecertificeerde orthomoleculair adviseur.

Nadruk op holistisch welzijn door aandacht te besteden aan voeding en levensstijl.

Consulten orthomoleculair voedingscoaching:

Intake consult 90 min
Bespreken van klachten en symptomen + behandelplan 
Kosten: €100

Vervolg consult 
Kosten: €50

Let op:
Prijzen zijn exclusief BTW. en zijn niet terug te vragen via de zorgverzekeraar.

Laten we starten

Ik ben ervan overtuigd dat ons orthomoleculaire health concept je kan helpen je gezondheidsdoelen te bereiken en een positieve verandering teweeg kan brengen in je leven. Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken en je te ondersteunen op jouw reis naar een gezonder en gelukkiger bestaan.