Personal training

Thuké van Doorn

"Fit zijn is geen doel. Het is een manier van leven".

Dank je wel voor je interesse in het nastreven van jouw gezondheidsdoelen. Ik ben erg blij om je een voorstel voor persoonlijke trainingsdiensten aan te bieden, op maat gemaakt om je te helpen jouw fysieke welzijn te verbeteren en je fitnessdoelen te bereiken. 

Voorstel met Persoonlijke Trainingsdiensten.

De op maat gemaakte programma's omvatten de volgende stappen:

Initiële Beoordeling: De personal trainer zal een uitgebreide beoordeling uitvoeren om je huidige conditie, fitnessniveau, doelen en eventuele beperkingen te begrijpen.

Individueel Trainingsplan: Op basis van de beoordeling ontwerpen we een persoonlijk trainingsplan dat is afgestemd op jouw behoeften en doelen. Dit plan zal je sterke punten benutten en gericht zijn op het verbeteren van je zwakkere punten.

Gerichte Workouts: Je krijgt toegang tot regelmatige één-op-één trainingssessies met onze personal trainer. Elke sessie zal worden aangepast aan jouw vooruitgang en uitdagingen om ervoor te zorgen dat je constant wordt geprikkeld.

Voedingsrichtlijnen: Eventueel gewenst zullen we ook voedingsrichtlijnen en -adviezen verstrekken om je trainingsresultaten te optimaliseren en jouw algehele gezondheid te ondersteunen.

Voortgangsmonitoring: Gedurende jouw reis zullen we je vooruitgang bijhouden en indien nodig aanpassingen aanbrengen in jouw trainingsplan om ervoor te zorgen dat je doelen worden bereikt.

Voordelen:

  • Individueel aangepaste training om jouw unieke doelen te bereiken.
  • Motiverende en ondersteunende begeleiding van gecertificeerde personal trainer (s).
  • Meetbare resultaten door regelmatige beoordelingen en voortgangsmonitoring.
  • Ondersteuning bij het ontwikkelen van gezonde fitness- en levensstijlgewoonten.

Losse diensten sport:

Personal training:
Heb je extra begeleiding of ondersteuning nodig. Samen werken we naar jouw doel.
Kosten: €85 per 60 minuten (1 persoon)
Kosten: €120 per 60 minuten (2 of meer personen)

Let op:
Alle prijzen zijn in Euro’s (€) en inclusief BTW.

Laten we starten

Ik ben ervan overtuigd dat de persoonlijke trainingsdiensten jou kunnen helpen je fitnessdoelen te bereiken en een positieve impact te hebben op jouw algehele gezondheid. Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken en je te ondersteunen op jouw reis naar een actiever en gezonder leven.

De fysieke trainingen vinden bij The Upper club te Roosendaal plaats.