Supplementen en vitaminetesten

Thuké van Doorn

Optimaal uit jezelf halen

Wil jij het optimale uit jezelf halen door te kijken naar jouw specifieke behoefte? Naast een gebalanceerd voedingspatroon kan het lichaam vragen om een extra ondersteuning. Maar hoe kom ik hier achter? Door met een simpel prikje in je vinger, nemen we met een paar bloeddruppels bloed van je af en sturen dit naar een onafhankelijke labotorium in Noorwegen, Oslo. Zo kunnen we erachter komen waar de tekorten zitten en hoe dit aangevuld dient te worden. Samen brengen we jou weer terug in balans. Ben jij ook benieuwd? Vraag naar de voorwaarden. 

Ook wanneer je gezond en gevarieerd eet?

We leven in een bijzondere stressvolle tijd. Velen zijn naast vader/moeder, ook; werkende, liefdevolle partner, gezellige vriendin, vrijwilliger en dan wil je ook nog even je ‘socials’ bijhouden. Teveel dingen in te weinig tijdsbestek. Stress rooft vele vitamines en mineralen. Dus in deze tijd, met onze hoeveelheid stress is het aan te raden om extra ondersteuning te bieden met supplementen.

Maar er zijn meer redenen waarom ik een voorstander ben van hoogwaardige voedingssupplementen.

Omdat het simpelweg niet altijd lukt om met voeding je lichaam in balans te brengen.

Een voorbeeld; je moet 4 keer per week vis eten wil je een goede vetzuurbalans creëren. Wie lukt het tegenwoordig om 4 keer in de week een vette wilde vis te eten?

We kunnen bepaalde vitamines en mineralen niet gemakkelijk zelf aan maken, waardoor we dus massaal tekorten daarin hebben. En krijgen we wel genoeg binnen?

Onze voedingsbodem behoorlijk uitgeput. Onze voeding bevat minder vitamines en mineralen dan jaren geleden.

We eten meer ultra bewerkte voeding die arm zijn aan vitamines en mineralen.

Door spijsverteringsproblemen kunnen we minder goed vitamines en mineralen opnemen.

Dit maakt supplementen voor iedereen waardevol. Je zult merken dat wanneer jij belangrijke essentiële vitamines/mineralen bij gaat slikken jij je al veel beter kunt gaan voelen.

Heb je wel eens gehoord van een omega 3 tot omega 6 balans? Bekijk de video en sta versteld wat ultra bewerkte voeding met ons lichaam doet.

Ben je nieuwsgierig en wil je een gratis vitamine test doen?

Klik op de link en vul de vragenlijst in. Overweeg je een supplement aan te schaffen voor een extra ondersteuning of gebruik je een supplement, maar twijfel je nog dan help ik je gratis met de juize keuze. Ben je er zeker van wat je wilt nemen. Profiteer van de 10% korting door thuke10 in te vullen bij het afrekenen. 

Meten is weten.

Wil je een stapje verder. Overweeg dan een bloedtest om erzeker van te zijn naar jouw optimale gezondheid. Vraag naar de voorwaarden voor een gratis bloedtest.